Hírek, Újdonságok

A panel épületekben az ablakcsere során kiszedjük a régi ablakot, ablakszárnyat és a tokot. Megtisztítjuk az ablak nyílást, majd ezt...
A szénanátha gyakran már a korai gyermekkorban jelentkezik és az évek múlásával egyre inkább rontja az életminőséget. A...
Ug - hőátbocsátási tényező Megmutatja, hogy 1 m2 felületen egységnyi idő alatt 1 °K hőmérsékletkülönbség hatás...

Szalagfüggönyök

A vászonból, műszálas vagy faanyagból készült szalagfüggöny nagyon mutatós. Elsősorban irodákban alkalmazzák, de napjainkban már egyre több otthonban is előfordul, főleg ahol nagy ablakok vagy üvegfelületek vannak. Egyenes, ferde és íves felületeinek árnyékolására, valamint térelválasztásra is kiválóan alkalmasak. Típusai: 63mm, 89mm és 128mm lamella széleséggel rendelhetőek. Fa szalagfüggöny 127mm-es lamellákból készül.

Jelenlegi szalagfüggöny textilkínálatunk meghaladja a százat. A karnis alap fehér szín mellett RAL színskála alapján tetszés szerint választhatóak. A textilek között van fényáteresztő, fényzáró, alu-pigmentes hő-visszaverő felületű, vannak üvegszálas éghetetlen textilek és akadnak egészségügyi intézményekben jól használható könnyen tisztítható szalagfüggöny anyagok.

A fa szalagfüggöny és bambusz szalagfüggöny az idei magyar árnyékolási trend slágere. A szalagfüggöny vezérelhető zsinórzattal, motorizálva kapcsolóval, alkonykapcsolóval, távirányítóval, vagy komputerrel. A szalagfüggöny a lamellás árnyékolók gyöngye, ne hagyja ki, rendelje meg most, tájékozódjon aktuális akcióinkról!

Tiszításához elég egy száraz rongy, vagy egyszerűen porszívozza ki a csíkokat. Mivel könnyen leakaszthaók, így akár a kádban is lemoshatóak, persze csak abban az esetben, ha a használati utasítás ezt megengedi. Még nedves állapotban visszaakasztható a helyére!