Hírek, Újdonságok

A panel épületekben az ablakcsere során kiszedjük a régi ablakot, ablakszárnyat és a tokot. Megtisztítjuk az ablak nyílást, majd ezt...
A szénanátha gyakran már a korai gyermekkorban jelentkezik és az évek múlásával egyre inkább rontja az életminőséget. A...
Ug - hőátbocsátási tényező Megmutatja, hogy 1 m2 felületen egységnyi idő alatt 1 °K hőmérsékletkülönbség hatás...

Cégismertető

Tisztelt látogató!

Szolgáltatási területünk: Dunántúl, Budapest és vonzáskörzete, Duna-Tisza köze egy része, AusztriaCégemet 2004-ben hoztam létre azzal az elhatározással, hogy az évek alatt felhalmozott tudást és tapasztalatot minőségi munkával az emberek hasznára fordítsam. Folyamatosan bővülő cégemmel és termékeinkkel (műanyag- és fa ablakok, erkályajtók, beltériajtók, bejárati ajtók, redőnyök, szúnyoghálók, reluxák, roletták, szalagfüggönyök, napernyők, kültéri zsaluziák) megpróbálom a lehető legjobb megoldást megtalálni megrendelőimnek.

Nagy hangsúlyt fordítok arra, hogy partnereim és ügyfeleim a megrendeléstől a beépítésig megbízható és tökéletes terméket, szolgáltatást kapjanak tőlem.

Cégem a legkisebb munkáktól a nagy projektek kivitelezéséig vállal minden jellegű munkát. Korrekt munkát végzünk ezért elvárjuk megrendelőinktől is ugyanezt.

Bízva a sikeres együttműködésben kívánok önnek jó böngészést és tapasztalatszerzést.

Üdvözlettel: Rácz László