Hírek, Újdonságok

A panel épületekben az ablakcsere során kiszedjük a régi ablakot, ablakszárnyat és a tokot. Megtisztítjuk az ablak nyílást, majd ezt...
A szénanátha gyakran már a korai gyermekkorban jelentkezik és az évek múlásával egyre inkább rontja az életminőséget. A...
Ug - hőátbocsátási tényező Megmutatja, hogy 1 m2 felületen egységnyi idő alatt 1 °K hőmérsékletkülönbség hatás...

Árnyékolástechnika

Redőnyök

Védenek a napsugárzástól, időjárástól, hőtől és a kíváncsi pillantásoktól. A redőnyrendszer többet jelent az árnyékolásnál. Cégünk ideális megoldást kínál, bármilyen ablakra.
bővebben »

Szúnyoghálók

A szúnyogháló kivitele változatos. Rolós szerkezete szerelhető redőnybe , önálló tokozatba függőleges vagy vízszintes mozgatással.

bővebben »

Reluxák

A reluxa gazdag színválasztéka révén hagulatos belső árnyékoló.
 
 
 
bővebben »

Roletták és ablakárnyékolók

A legismertebb belső árnyékoló a roletta. Míg néhány évtizeddel ezelőtt a roletta csipkefüggöny kiegészítőjeként vagy sötétítőként szolgált, mára a lakáskultúra nemcsak praktikus, de rendkívül esztétikus darabja.

bővebben »

Szalagfüggönnyök

A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny és sötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, hisz a 63, 90 vagy 127 mm széles szalagfüggöny lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be.
bővebben »

Napernyők

Klasszikus árnyékolástechnikai eszköz a napernyő.

Erkélyek, teraszok, kertek, kerthelyiségek közkedvelt árnyékolója.

bővebben »

Kültéri zsaluziák

Köztudott, hogy a külső árnyékolók működnek a legjobb hatásfokkal, mert megakadályozzák a felesleges hőenergia és fény bejutását az épületbe.
bővebben »