Hírek, Újdonságok

A panel épületekben az ablakcsere során kiszedjük a régi ablakot, ablakszárnyat és a tokot. Megtisztítjuk az ablak nyílást, majd ezt...
A szénanátha gyakran már a korai gyermekkorban jelentkezik és az évek múlásával egyre inkább rontja az életminőséget. A...
Ug - hőátbocsátási tényező Megmutatja, hogy 1 m2 felületen egységnyi idő alatt 1 °K hőmérsékletkülönbség hatás...

Allergiás? Tüsszög, viszket, ég a szeme, eldugul az orra vagy állandóan náthás?

A szénanátha gyakran már a korai gyermekkorban jelentkezik és az évek múlásával egyre inkább rontja az életminőséget. A pollenallergia kedvezőtlen hatásai közé tartozik az álmatlanság, ezzel egyedijelűeg megjelenik a nappali álmosság, ami a tanulási képességek romlásához vezet.

A lakosság közel 20%-a szenved a pollenallergiától és ez a szám folyamatosan emelkedik.

Az egészségügy elsősorban a tüneteket próbálja csökkenti és nem az okot szűnteti meg.

A leghatásosabb módszer a pollenek ellen, ha megpróbáljuk elkerülni őket: zárjuk ki őket otthonunkból!

De hogyan?
Poll-Tex pollenháló rendszer

Használatával nem kell zárt ajtók és ablakok mögött élnie. A Polltex a legmegbízhatóbb pajzs az allergén pollenek ellen.

A Polltex pollenháló lehetővé teszi a friss levegő áramlását, miközben kiszűri a pollenek közel 100%-át. Anyaga prémium poliészterből készült, így a Poll-tex szövetkárpit bonyolult fonott szövésével egy szabadalmaztatott bevonatot alkot, amely úgy vonzza a pollenspórákat mint egy mágnes. Áthatolásukat azonban megakadályozza, így a pollenek megrekednek a háló külső felületén.

Kérje ajánlatunkat!